درباره نشریه

در باره نشریه

فصلنامه پژوهشهای فلسفی  کلامی دانشگاه قم نشریه ای علمی پژوهشی است که مقالات و دستاوردهای نو پژوهشی اساتید و پزوهشگران علاقمند به رشته فلسفه  را در کلیه رشته های مرتبط با فلسفه، اعم از فلسفه دین، فلسفه نفس، فلسفه تحلیلی،‌معرفت شناسی، فلسفه اخلاق، کلام و فلسفه غرب جهت بررسی، پذیرش می کند. کلیه مقالات این نشریه پس از داوری تخصصی از سوی دو داور همتای ناشناس و تایید هیئت تحریریه به چاپ می رسد. مخاطبان این مجله دانشگاهیان،‌اعم از اساتید و دانشجویان رشته های فلسفه هستند.

** قابل ذکر است پزوهش های فلسفی کلامی تنها مقالات پژوهشی و نقطه نظرهایی که با رویکرد تحلیلی نگارش شده اند پذیرش می کند.

این مجله از پاییز ۱۳۷۸ با عنوان فصلنامه پژوهشهای علوم انسانی و بعد از انتشار ۴ شماره با تغییر رویکرد با نام پژوهشهای فلسفی ـ  کلامی منتشر شد. بر اساس مجوز شماره ۵۳۳/۲۹۱۰/۳ ، در تاریخ ۵/۵/ ۸۴ ،  توسط کمیسیون بررسی نشریات علمی کشورـ  وزارت علوم،‌تحقیقات و فن آوری، درجه علمی ـ پژوهشی به فصلنامه پژوهش های فلسفی ـ کلامی دانشگاه قم اعطا شدو تا کنون(تابستان ۱۳۹۸) ۸۰ شماره از آن منتشر شده است.

شایان ذکر است مجله پژوهشهای فلسفی کلامی د رارزیابی سال گذشته، ۹۷، رتبه A  و امتیاز ۸۸ از ۱۰۰ دریافت نمود.

به منظور دسترسی آسان پژوهشکران به مقالات، این مجله به شیوه دسترسی ـ آزاد پایه ریزی شده است و در دو نسخه چاپی و الکترونیکی منتشر می شود. در نتیجه همه مخاطبان و علاقمند می توانند بدون پرداخت هزینه مقالات را دریافت کنند.
همچنین مجله هیچ هزینه ای بابت پذیرش،  داوری یا چاپ مقالات از نویسندگان دریافت نمی کند.

همه مقالات در قالب پی دی اف منتشر و مجله امکان کپی رایت را برای علاقمندان به فلسفه فراهم آورده است. مجله با عضویت در CC-BY اجازه می دهد نویسندگان مقالات خود را در جای دیگر به چاپ برسانند، مشروط به اینکه حتما ذکر شود اولین بار در مجله پژوهش های فلسفی کلامی به چاپ رسیده است.

در ضمن این مجله حق مالکیت نویسندگان را به رسمیت می شناسد به این معنا که استفاده از محتوای مقالات مجله تنها در صورتی که استناد به آنها به طور دقیق و کامل انجام شود بلامانع است.

مجله پژوهش های فلسفی کلامی از پاییز سال ۹۸ مشترک با انجمن ایرانی فلسفه دین منتشر می شود.

این نشریه هم اکنون در پایگاه های داخلی مگ ایران، نورمگز،  پایگاه استنادی علوم اسلامی، پایگاه کتابخانه مرکز منطقه ای علوم و فن آوری شیراز، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی  و پرتال جامع علوم انسانی و در پایگاه های بین المللی

Philosopher's Index(EBSCO, ProQuest, Ovid), PhilPapers, ISC, Index Copernicus, Ulrich,J-Gate, WorldCat, Doaj, Scientific Indexing Services (SIS), SJIF, Drji, IIJI ,Advanced Sciences Index (ASI), ,  Universal Impact Factor, I2OR,  ROAD, General Impact FactorAcademic Resource Index, Cosmos Impact Factor, Google Scholar, Scientific  World Index Journal

نمایه می شود و بایگانی و توزیع مقالات این نشریه، جهت استفاده کتابخانه ها و افراد،  از طریق پایگاه های اطلاعاتی مگ ایران و نورمگز انجام می شود.

نکته: قابل ذکر است همه مقالات فارسی مجله، قبل از قرار گرفتن در فرایند داوری، از طریق نرم افزار مشابهت یاب سمیم نور و مقالات انگلیسی از طریق iThenticate بررسی می شوند.

All articles are published by this journal, is licensed under a